Werken bij LMH Engineering

LMH Engineering is onderdeel van Ambitious People Group. Ambitious People have one vision: grow grow grow. Hoe we groeien? We nemen de beste mensen aan en steken veel tijd en energie in hun ontwikkeling tot gespecialiseerde Recruitment Consultants. We geloven dat als onze mensen groeien, ons bedrijf ook groeit. Bij Ambitious People Group heb je dan ook geen baan, maar een carrière.

De core values van LMH Engineering zijn:

  • Ambitie – ambitie om de top te halen en de drive en bereidheid om hier hard voor te werken zijn essentieel. Wij geloven dat ambitieuze mensen die getriggerd worden om succesvol te zijn, ook succesvol zullen worden.
  • Succes – je successen bij LMH Engineering worden bij ons beloond met een aantrekkelijk bonussysteem en incentives voor top performers.
  • Plezier – we geloven in een professionele, maar informele sfeer waarin je plezier hebt in je werk en plezier hebt met collega’s tijdens en na het werk.

Geïnteresseerd?
Meer weten over werken bij LMH Engineering? Klik op onderstaande knop om de vacatures te zien die bij ons open staan. Je wordt dan doorgeleid naar de website van Ambitious People Group, moederbedrijf van LMH Engineering.

Bekijk de vacatures voor LMH Engineering op Ambitiouspeople.com

 

 

Hoef jij geen vacatures meer te zien om overtuigd te raken van het werken bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar onze Senior Corporate Recruiter Tanja Borgeld op tanja.borgeld@ambitiouspeople.com of bel haar op +31(0)20 570 81 28.