Onze werkwijze

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical & Mechanical Engineers in de Machinebouw, Maritiem, Oil & Gas en Offshore sector. We werken snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Kenmerken van onze werkwijze

  • Uitsluitend gedreven specialisten
  • Specialisatie in Machinebouw, Maritiem, Oil&Gas en Offshore
  • Proactief en gericht op zoek naar vacatures die bij jou passen
  • Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid
  • Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke consultant

Wanneer je een account aanmaakt neemt een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in de bemiddeling van professionals binnen jouw vakgebied contact met je op. Deze consultant begeleidt je bij het hele traject van het moment dat je je inschrijft tot zelfs nadat je een nieuwe uitdaging hebt gevonden.

Proactief en gericht zoeken

Je consultant gaat proactief en gericht op zoek naar vacatures voor jou. Matcht hij jouw profiel aan een vacature dan stelt hij je voor aan de werkgever. Daarnaast benaderd de Recruitment Consultant alle relevante bedirjven in zijn of haar netwerk die bij jouw profiel passen. Als een werkgever jouw profiel interessant vindt en een oriënterend gesprek wil, dan helpt jouw consultant je bij de voorbereiding, onderhandelingen en andere aspecten die bij het solliciteren komen kijken. Na het gesprek koppelen we jouw feedback en die van de werkgever terug.

Match!

Kom je na de sollicitatieprocedure tot een akkoord met de werkgever dan feliciteren we jou met je nieuwe baan! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen bij de volgende stap in je carrière en horen graag van je hoe het je bevalt bij je nieuwe werkgever.

Geen match?

Het kan zijn dat er geen passende vacature voor je is of dat de werkgever je niet uitnodigt voor een gesprek. Geen nood, we blijven voor je zoeken. Als er een geschikte vacature voor je langskomt, nemen we contact met je op. We raden je aan om te blijven solliciteren en je profiel up-to-date te houden zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Voor vragen bel +31 (0)20 757 00 00 of e-mail naar info@lmhengineering.com. We praten graag verder!