Ervaringen met LMH Engineering

Benieuwd naar wat anderen zeggen over LMH Engineering? Hier lees je reviews van onze kandidaten en klanten.
Wij horen graag jouw feedback over wat je goed of minder goed vindt aan onze service. Schrijf zelf een review en e-mail deze naar info@lmhengineering.com.

Marut Akdag reviews Jeffrey Hagen

Ik heb Jeffrey leren kennen in een tijd waarin ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging dat bij mij paste omdat het bedrijf war ik werkte failliet was gegaan. Jeffrey heeft mij daarbij enorm geholpen door hard te zoeken naar een werkgever die op zoek was naar iemand zoals ik. Na 2 maanden thuis te zitten en 2 mooie bedrijven bezocht te hebben, dat Jeffrey voor mij had gevonden, heb ik uiteindelijk gekozen voor Mitsubishi Turbo Chargers in Almere. In gesprekken met Jeffrey had hij aan een half woord genoeg om mij goed genoeg te kennen en mij op een zeer deskundige manier te presenteren bij deze bedrijven. Ze waren allemaal zeer enthousiast over mij en wilden mij zo snel mogelijk in dienst hebben. Ik kreeg daardoor vleugels en voelde me enorm vereerd. Ik werk nu ruim 2 maanden bij Mitsubishi en voel me daar erg gelukkig omdat ik veel uitdaging heb in een superleuk bedrijf waar 850 man werkt.
Jeffrey heeft sinds ik daar werk geregeld contact gezocht met mij om te vragen hoe het gaat en of hij nog iets voor me kon betekenen, dat vond ik erg fijn omdat hij zich zeer betrokken voelt bij wat hij doet.
Ik wil Jeffrey bedanken voor deze mooie job, dat hij voor mij heeft gevonden en ik wil hem enorm veel succes wensen in zijn verdere carrière.
Wat hij doet, doet hij met passie en veel plezier, dat maakt hem onmisbaar in zijn rol.
Dank je wel Jeffrey, indien ik je ooit weer nodig heb in de toekomst dan weet ik je te vinden!

Marut Akdag ~ 19-09-2017


Mark Dekker Reviews Kevin Bon

Kevin is een doortastende meedenkende recruiter. Hij is voor mij op zoek gegaan en kwam met de meest uiteenlopende functies binnen de techniek op mijn niveau. Hij zal alles in het werk stellen om je op de plek te brengen waar jij wil. Waar je van te voren misschien geen weet van had. Ga zo door Kevin.

Mark Dekker ~18-09-2017


Rigo Lampe reviews Poyan Azar

Poyan is a highly committed person which has knowledge not only in his field o work but mot important the personal human factor to help the individual succeed.
Poyan meets the great criteria as visionary, ambitious and integrity which are the key essentials both for his personal development and business growth.

Rigo Lampe ~11-08-2017


Dirk van den Braak reviews Poyan Azar

Poyan is een recruiter die verder durft te kjken dan alleen je CV en heeft mij zo kunnen koppelen aan een bedrijf dat perfect bij mij past op persoonlijk en professioneel gebied en dit op het juiste moment in mijn carriére. Bedankt!

Dirk van den Braak ~10-08-2017


Paul Arts reviews Poyan Azar

Poyan takes his work to the next level. You feel very appreciated by his efforts and he really takes his responsibilities well.
Big compliments and thanks for everything!

Paul Arts ~27-06-2017


Michel Gerard reviews Yoram de Bruijn

I would like to recommend Yoram for his matching skills, screening interviews and particularly for his support during the all recruiting process.
A real professional and skilled recruiter!

Michel Gerard ~ 10-02-2017


Ron van Schaik reviews Bodil Boers

Dear Bodil (Plus team).

I would like to thank you and your whole team for all the efforts you did finding us the ideal person to enforce our TS and installation team. I’m sure that with Maarten we have found the perfect candidate. I really appreciate the way your company and your team profiled itself which was of an superb level. I’m sure that if needed we will contact you again in case we need more people and I’m sure you will find the perfect candidate again.

Ron van Schaik ~ 01-02-2017

Peter D’haen reviews Yoram de Bruijn

Yoram is een zeer gedreven recruiter. Hij volgt alles op tot in de puntjes, zelfs na dat je je nieuwe job hebt gevonden.
Top recruiter !

Peter D’haen 30-11-2016


Tim Quintyn reviews Eddy Jr. Konu

Eddy is een correct en sympathiek persoon. Hij heeft me bijgestaan bij het helpen zoeken naar een job. Hij gaat vlot te werk en houdt rekening met uw capaciteiten en visie over bepaalde aspecten.

Tim Quintyn 10-11-2016


Sahand Tabatabaei reviews Steven de Beule

I’ve had the pleasure of knowing Steven during job applications. It’s rare that you come across standout talent like him. Steven expertly fills the role of job consultancy in LMH and I had some interviews with different companies based on his professional advices that finally ended in my current position. I was particularly impressed by Steven’s ability to handle several job offers with different functionalities. His great relations with different clients and companies, availability, patience, cordiality, fast responses and high sense of responsibility made a dramatic difference with other consultants. Any employee would be lucky to have Steven as a manager.

Sahand Tabatabaei 9-11-2016


Mark-Filip Pauwels reviews Eddy Jr. Konu

Eddy heeft mij heel goed begeleid naar een nieuwe baan, hij heeft meegedacht in het hele proces en alles tot in de puntjes opgevolgd. Hier kunnen andere recruiters een voorbeeld aan nemen!

Mark-Filip Pauwels 7-11-2016


Ron van Schaik reviews Bodil Boers

Dear Bodil (Plus team). I would like to thank you and your whole team for all the efforts you did finding us the ideal person to enforce our TS and installation team. I’m sure that with Maarten we have found the perfect candidate. I really appreciate the way your company and your team profiled itself which was of an superb level. I’m sure that if needed we will contact you again in case we need more people and I’m sure you will find the perfect candidate again. With kind regards: Ron van Schaik

Ron van Schaik 27-10-2016


Nick Cusseneers reviews Milan ’t Hoen

Milan is het soort recruiter dat ik als pas afgestudeerde absoluut nodig had. Hij werkt hard om de perfecte match voor je te vinden. Hiervoor luistert hij naar wat jouw criteria voor die perfecte baan zijn. Door continu contact te houden, weet hij je persoonlijke gedachten goed in te schatten. Hij is iemand met heel wat ervaring en dat is iets wat je onmiddellijk ook aanvoelt. Als het in de toekomst nodig zou zijn, zou direct terug contact met hem opnemen.

Nick Cusseneers 19-10-2016


Andreas Wauters reviews Steven de Beule

Steven is overduidelijk een recruiter met passie voor zijn jobs. Tijdens onze samenwerking ging hij altijd snel en enthousiast te werk. Steven slaagde er in om op korte tijd verschillende interviews te regelen bij bedrijven binnen mijn interessegebied. Toprecruiter!

Andreas Wauters 3-10-2016


Fabio Cali reviews Steven de Beule

Over het contact met LMH Engineering via Steven De Beule kan ik oprecht positief zijn. Steven is gedreven en gemotiveerd met zijn werk bezig. Steven heeft mij zeer goed begeleid en geïnformeerd vanaf het eerste contact t.e.m. de sollicitaties. Ook na de start in mijn nieuwe job is Steven op regelmatige basis contact blijven houden om het verloop en de status op te volgen. Het persoonlijk contact en de positieve vibe die Steven hierbij uitstraalt vond ik erg aangenaam.minder

Fabio Cali 11-09-2016


Jaap Schuddemat reviews Tessa Beijlevelt

“Heliox is een bedrijf dat onder meer snelladers voor elektrische bussen ontwerpt en levert. In deze snel groeiende en vernieuwende markt zijn we op zoek geweest naar een projectleider en business development managers. Deze lastige vacatures hebben we met LMH inmiddels ingevuld. Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd om een duidelijk profiel van de kandidaat neer te zetten. Als startpunt gebruiken we de functieomschrijving, die zoals we allemaal weten maar een deel van de gezochte persoon omschrijft. Maar met een paar telefoontjes is die duidelijk aangepast en uitgebreid. In een kort tijdsbestek zijn daarna een aantal juiste kandidaten voor deze stevige profielen voorgesteld. Hieruit hebben we in overleg goed kunnen selecteren. We hebben nu inmiddels twee enthousiaste nieuwe medewerkers in dienst die de organisatie op een goede manier aanvullen, de juiste spirit en energie meenemen en Heliox weer beter laten performen in de markt. Zonder LMH zouden we nu nog zoeken denk ik….. ”

Jaap Schuddemat 06-09-2016


 Jan Van Houdt reviews Steven de Beule

Steven De Beule is een enorm enthousiaste consultant die ondanks de korte samenwerking toch zeer snel verschillende gepaste bedrijven vond. Als ik nog eens werk zoek zal hij de eerste zijn die ik contacteer.

Jan Van Houdt 01-09-2016


Alan Janssen reviews Eddy Jr. Konu

Wat me aanspreekt aan de aanpak is dat er vanuit de talenten van de kandidaat wordt gekeken. Na een open en zeer aangenaam gesprek met Eddy waarin hij op zoek gaat naar wat de kandidaat echt zoekt in een uitdaging om zo een goede match te vinden. Dit vind ik een heel geslaagd concept, dat verfrissend is en maakt dat het niet de zoveelste recruiter is. Eddy super bedankt voor het toffe gesprek en keep up the good work!minder

Alan Janssen 14-06-2016


André Viegas reviews Eddy junior Clayton Konu

“Eddy is extremely focused on his job, and never gives up until to reach his target! He has gave me a pleasant cooperation and good chance to get a job! It’s always an pleasure to talk to him.”

André Viegas 30-05-2016


Tycho Van Peteghem reviews Eddy junior Clayton Konu

“Eddy is iemand die voor de volle 100% gaat voor zijn “klanten”: een telefoontje om 20h, een berichtje nog even voor het werk,.. niets is hem te veel. Hij denkt mee en zoekt echt naar een match tussen beide partijen.”

Tycho Van Petghem – 11-05-2016


Jarno Heremans reviews Steven De Beule

“Als sollicitant heb ik samengewerkt met het bedrijf LMH Engineering. Hierbij was Steven De Beule mijn contactpersoon. Steven is veel meer als een doorsnee recruiter, hij geeft de sollicitant een goed gevoel en behandelt hem met alle aandacht. Hij heeft mij steeds goede raad gegeven tijdens mijn sollicitatie-procedure en hij steunde mij steeds bij al mijn beslissingen.”

Jarno Heremans – 30-05-2016


Jori Bulens reviews Reinout Zwiers

Reinout Zwiers is een zeer aangenaam persoon om mee samen te werken zelfs na enkel telefonisch contact is het een heel aangename ervaring geweest in de zoektocht naar een job voor mij. Ik beveel Reinout zeker aan. Zijn opvolging in het rekruteren van mensen is prima!

Jori Bulens 11-02-2016


Roel de Koning reviews Crétien de Zeeuw

“Crétien is een aardige, enthousiaste man die veel plezier in z’n werk heeft, mensen echt wil leren kennen en ze zo snel mogelijk aan een baan wil helpen. Hij luistert goed naar wat je zegt en krijgt snel dingen voor elkaar.
Binnen een half uur nadat ik me op LMH had aangemeld, werd ik al door Crétien gebeld en diezelfde dag nog was het eerste sollicitatiegesprek geregeld. Resultaat: binnen een anderhalve week een baan! Ik kan dan ook niet anders dan positief zijn over Crétien.”

Roel de Koning 23-12-2015


Gunter Blommaert reviews Milan ’t Hoen

“Milan, is een super kerel. Deze man leeft voor zijn werk en zoekt de allerbeste oplossingen voor zijn klanten. Bij deze wil ik Milan danken voor zijn doorzet en steun die hij mij geboden heeft!”

Gunter Blommaert 10-12-2015


Marçal Perez Garcia reviews Crétien de Zeeuw

“Thank you for your efforts and help to find me a new challenge in my professional career……… thanks for the celerity, dedication and good counseling……thanks buddy!!!
»Communication and good counselling» ”

Marçal Perez Garcia 6-10-2015


Robby Berben reviews Milan ’t Hoen

Hierbij zou ik in het kort willen aangeven waarom ik Milan ’t Hoen van harte kan aanbevelen voor het zoeken naar een perfecte match, voor jou zoektocht naar een nieuwe uitdaging.
Via mijn zoek tocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact via het sociaal netwerk met Milan, en snel hadden wij een eerste maal telefonisch contact. Na ons gesprek is Milan op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, en zeer snel heb ik contact kunnen nemen met een mogelijke nieuwe werkgever.
Om uiteindelijk te resulteren een een nieuwe functie en uitdaging, en dit in net 1week (7dagen) tijd.
Met veel waardering heb ik de afgelopen dagen het zoeken en de werkwijze naar een geschikte functie die nauw aansluit aan mijn profiel van Milan gevolgd. Milan heeft laten zien over veel doorzettingsvermogen, inzet, profielkennis van de kandidaten en initiatief te beschikken.
Uit bovenstaande activiteiten blijkt Milan’s ondernemerszin, profielkennis, betrokkenheid en gedrevenheid zeer uitmuntend. Milan pakt met veel enthousiasme nieuwe uitdagingen aan en weet die ook tot een goed einde te brengen.
Mocht je nog meer informatie over Milan willen hebben, dan ben ik altijd bereid die aan u te verstrekken.Robby Berben 29-09-2015


Taras Kalynyak reviews Reinout Zwiers

My impression about Reinout is very positive. He is highly motivated and dedicated person. By asking the right questions from the beginning he helped me to build up confidence in my choices. I am grateful for his advice and strongly recommend him.

Taras Kalynyak 29-09-2015


David Eersels reviews Milan ’t Hoen

Milan ’t Hoen was een aangenaame gesprekspartner die de tjd nam om te luisteren en een goede inschatting kon maken van wat zijn tegenpartij net wou. Gedetailleerd en grondig te werk gaan zijn dan bij deze ook op zijn lijf geschreven. Het was aangenaam werken met Milan. Dank voor uw inzet !

David Eersels 24-09-2015


Geanina Apostol reviews Martijn Kievit

“Martijn Kievit heb ik leren kennen via LMH engineering waarbij ik stond ingeschreven als werkzoekende.
Hij heeft mij in zeer korte tijd in contact gebracht met bedrijven die precies aan mijn wensen voldeden. Hij komt altijd zijn afspraken na en is zeer vlot met feedback.
Hij is eerlijk, spraakzaam, aardig en was een plezier om met hem samen te werken.”

Geanina Apostol 21-09-2015


 

Arkan Taky reviews Crétien de Zeeuw & Yoko Vermeulen

“Jullie beiden zijn professioneel, enthousiast en vrolijk. Vragen die jullie mij tijdens de kennismakingsgesprek gesteld hebben, waren
getailleerde vragen, specifiek en heeft mij geholpen om een beeld te krijgen over mijn toekomst baan.”Arkan Taky 18-09-2015


Marien Stolk reviews Tessa Beijlevelt

In twee maanden tijdsbestek in de zomervakantieperiode heeft Tessa voor mij aan een tweetal bedrijven voorgesteld te weten:
– een bedrijf dat aansluit bij mijn opleiding hogere akoestiek
– een bedrijf dat aansluit bij mijn kennis van FEM berekeningen, en doorrekenen van constructiesDaarnaast heeft Tessa een resultaat kunnen boeken voor mijn wensen te weten:
– een bedrijf met een grote van maximaal 70 werknemers.
– een bedrijf met eigen productie plant.
– een aansluitend salaris met behoud van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen deze twee maanden had ik dan ook mijn baan, waarin ik het vertrouwen heb komende tijd met enthousiasme op te pakken. Mijn ervaring met LMH is vanwege bovenstaande zeer goed bevonden.

Marien Stolk 14-09-2015


Stefan Jacobs reviews Eddy junior Konu

I experienced Eddy as a very dedicated and result driven person. He is a very good communicator and will keep you constantly informed about the evolutionary process. He introduced me to Blommaert Aluminium for a new opportunity as a Mechanical Design Engineer and I finally got the job. Thanks Eddy for your support and pleasant cooperation.

Stefan Jacobs 11-09-2015


Huy Hoang Pham reviews Eddy Junior Konu

Eddy is a nice consultant. It was so interesting to talk to him. Eddy did everything to make his clients happy in a professional way. 

Huy Hoang Pham, 10-09-2015


Benny Knapen reviews Reinout Zwiers

Bij onze eerste kennismaking viel me jouw enthousiasme op. Je zocht niet alleen een geschikte job voor mij maar je gaf me ook de juiste tips om goed over te komen bij mijn interviewers. Je gaf me de juiste feedback en motiveerde me om vol te houden. Je wist welke vragen je moest stellen om een goed profiel van me te hebben. Maar niet alleen dat, door je persoonlijke aanpak wist je mijn ervaringen ook perfect te plaatsen bij de juiste vacatures. Ik vind het spijtig dat ik jouw niet een jaar geleden heb leren kennen, dan had ik zeker sneller een geschikt job gehad.
Bij deze wil ik je enorm bedanken voor je sympathie en inzet.Benny Knapen, 10-09-2015


Vincent van Aalst reviews Tessa Beijlevelt

“Na maanden van zelf zoeken naar een baan ben ik bij LMH Engineering terechtgekomen. De simpele aanmeldprocedure online had ik zo afgerond en werd dezelfde dag nog gebeld voor een Intakegesprek. Tessa van LMH wou zou veel mogelijk over mij te weten komen zodat de ideale match gemaakt kon worden. Dit gesprek ging heel soepel en het voelde al gauw vertrouwd aan. Niet lang na dit gesprek kwamen de eerste aanbiedingen al binnen. Tessa had een goed beeld van mijn wensen en dit weerspiegelde zich ook in de bedrijven die ze voorstelde. Na nog geen week had ik al mijn eerste gesprek bij een heel interessant bedrijf waar ik zonder de hulp van LMH niet zou zijn terecht gekomen. Na het gesprek kon ik gelijk terugkoppeling geven aan Tessa waardoor zij helemaal op de hoogte was en al gauw werd ik opnieuw bij dit bedrijf uitgenodigd.
Toen eenmaal duidelijk was dat ik werd aangenomen stond LMH nog steeds klaar om mij te helpen bij de onderhandelingen. Hierdoor verliep het contact met het bedrijf heel soepel en kon ik via Tessa eventuele vragen doorspelen. Dit nam een hoop druk weg en het zorgde ervoor dat ik zonder veel zorgen kon beginnen bij mijn nieuwe baan.
Al met al heeft LMH en met name Tessa mij heel goed geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. De samenwerking verliep op een hele vriendschappelijke manier, maar toch zakelijk wanneer nodig. Tessa was zeer betrokken bij mijn zoektocht en bood ook zoveel mogelijk hulp om alles in goede banen te leiden.”Vincent van Aalst, 28-08-2015


Benny Knapen reviews Reinout Zwiers

“Bij onze eerste kennismaking viel me jouw enthousiasme op. Je zocht niet alleen een geschikte job voor mij maar je gaf me ook de juiste tips om goed over te komen bij mijn interviewers. Je gaf me de juiste feedback en motiveerde me om vol te houden. Je wist welke vragen je moest stellen om een goed profiel van me te hebben. Maar niet alleen dat, door je persoonlijke aanpak wist je mijn ervaringen ook perfect te plaatsen bij de juiste vacatures. Ik vind het spijtig dat ik jouw niet een jaar geleden heb leren kennen, dan had ik zeker sneller een geschikt job gehad.
Bij deze wil ik je enorm bedanken voor je sympathie en inzet.”Benny Knapen, 28-08-2015


Richard Oost reviews Florine Marinaud

“Florine was óók voor mij een prima consultant. Op zeer korte termijn heeft ze voor mij een passende baan gevonden. Met al haar enthousiasme weet ze alles in goede banen te leiden, zodat beide partijen met een goed gevoel een samenwerking aangaan. Ook nadat ze me heeft gekoppeld aan een nieuwe werkgever neemt ze nog regelmatig contact op, om te vragen hoe het gaat en of ze nog iets voor me kan betekenen. Dit gaf en geeft me een heel goed gevoel en een teken dat ze betrokken is met haar cliënten. Florine je bent een topper, spontaan en zeer gemotiveerd.”

Richard Oost, 24-08-2015


Roger Hoeveler reviews Florine Martinaud

“I am very happy with the way she help me in my search for a new job she showed a very good insight on what I was looking for and got me in touch with just the right people and I must say in a very professional way. It was a vey pleasant experience and I am happy to find the right match due to her effort.”

Roger Hoeveler, 20-08-2015


Eveline de Kadt reviews Florine Martinaud

‘Deze doortastende dame heeft mij met veel persoonlijke aandacht en enthousiasme aan een prachtige nieuwe uitdaging geholpen. Ze handeld en denkt snel, weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen en stopt niet totdat ze de baan gevonden heeft die bij je past. Ik vond het erg prettig om met haar een nieuwe uitdaging te zoeken en te vinden.’

Eveline de Kadt, 20-08-2015


Thomas Schenkels reviews Tessa Beijlevelt

“Ik vind de samenwerking met LMH engineering, en met Tessa Beijlevelt in het bijzonder, erg prettig. Tijdens ons kennismakingsgesprek heb ik heel duidelijk aangegeven naar wat voor soort functie ik op zoek was, en hier is heel goed door Tessa op ingespeeld. Ik heb, dankzij Tessa, dan ook de functie en bedrijf gevonden dat heel goed bij mijn interesses en achtergrond aansluit. De communicatie verliep bovendien erg prettig en Tessa bleek erg behulpzaam. Hiernaast vervulde LMH ook de rol van bemiddelaar na de sollicitatierondes tussen werkgever en werknemer wat mij positief erg verraste. Kortom; een prettige, professionele en effectieve aanpak.”

Thomas Schenkels, 18-08-2015


Mach Ghossein reviews Tessa Beijlevelt

De weg van begin tot eind is vlekkeloos verlopen. Zo hebben we aanvankelijk telefonisch kennis gemaakt, in het kort omschreven wie ik ben, hetgeen belangrijk is voor het koppelen aan een bedrijf. Daarnaast heb je ook in het kort omschreven wie jij bent, minder belangrijk voor het koppelen, maar toch een onmisbare factor voor deze samenwerking.
Hieronder nog een aantal zichtbare factoren toegelicht:Inspanning: vanaf het begin een hoge intensiteit van inspanning. Ondanks het feit dat ik aanvankelijk al na één gesprek bij Ventilair Group aangenomen kon worden, was ik door Tessa in de tussentijd al voorgesteld aan een aantal andere bedrijven, inclusief RIJKERS/RVS Non Ferro. Toen het misliep en ik niet bij Ventilair zou beginnen, had ik alweer een nieuwe kans. Laatstgenoemde met een positief resultaat.

Bereikbaarheid: belangrijk tijdens dit proces is contact op een efficiënte manier. Het kwam voor mij niet altijd uit om overdag enkele onderwerpen te bespreken, maar Tessa stond er wel open voor om dit in de avond op te pakken. Zo heb ik haar gebeld in de avond op de dag dat Egbert Smits mij groen licht heeft gegeven, zodat zij hier direct van op de hoogte was. Tijdens dit gesprek hadden we direct enkele arbeidsvoorwaarden besproken. Door deze goede bereikbaarheid hadden 3 partijen op een efficiënte manier contact.

Terugkoppeling: welke stap Tessa ook heeft gezet, ik was er van op de hoogte. Ik wist op ieder moment waar ik stond.

Het einde van dit proces is natuurlijk het begin van mijn loopbaan binnen het bedrijf. Echter hebben we na mijn starten toch 2 evaluatiemomenten gehad in mijn eerste werkweek. Goed initiatief!

Al met al: het behaalde einddoel is een resultante van de hoge graad van inspanning en communicatie over dit gehele traject.

Mach Ghossein, 17-08-2015


Manuel Chincolla Sanchez reviews Bodil Boers

After being in contact for professional reasons, I have to give thanks to Bodil for making the HR’s world better. Excellent professional who takes care of the little details behind a resume, not just a first quick look but also looking the personal and professional background.
Tracking the process, Bodil shown a persistent follow up of my personal situation and always gave positive options thinking in a long term professional relation, looking for the good understanding between companies and the personal subject.
Honestly, I recommend Bodil’s professional performance, being sure that her human and professional good practice will lead you to a successful position.

Manuel Chincolla Sanchez, 31-07-2015
Source: Linkedin


Lamin Balde reviews Bodil Boers

Ik heb kennis gemaakt met LMH ENGINEERING en Bodil via een klasgenoot, die toen net met de hulp van Bodil een goede baan had gekregen. Ongeveer een week na ons eerste gesprek ben ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Twee dagen later mocht ik al mee lopen voor een tweede ronde en bij de derde ronde een dag later kreeg ik gelijk een contract voorstel aangeboden. Een week later mocht ik mijn contract tekenen.

Dankzij de actieve hulp van het LMH ENGINEERING team, maar vooral Bodil kon ik in een hele korte tijd van twee weken mijn droom baan vinden. Bodil hartelijk bedankt voor de inzet, tips en advies tijdens dit traject. Fantastisch! Ik ben zeer dankbaar voor deze mogelijkheid.

Lamin Balde, 21-07-2015


Mindert-Jan Leijssenaar reviews Florine Martinaud

“Ook ik heb Florine leren kennen als een prima consultant die staat voor haar werk. Zij heeft me prima ter zijde gestaan voor het vinden van een goede functie. Via deze weg, bedankt Florine. Trouwens het hele team van LMH Engineering weet van wanten en doen allen hun uiterste best om mensen op de juiste plek te krijgen. belangrijk is dat ze goede zaken doet met alle partijen en een ieder probeert te matchen. Prima werk. Ben blij je te mogen leren kennen.”

Mindert-Jan Leijssenaar – 7 juli 2015


Maarten van de Water reviews Tessa Beijlevelt

Tessa weet als geen ander een gesprek te laten SPRANKELEN.

Hierdoor ontstaat bijna direct een positieve, open en constructieve sfeer. Meteen wordt tevens duidelijk dat zij verstand van zaken en gevoel voor het inschatten van persoonlijke beweegredenen heeft.

Ik heb onze samenwerking tot nu toe als zeer prettig ervaren met een uitstekend resultaat als gevolg

Maarten van de Water – 4 juni 2015


Irene Vermeulen reviews Lodewijk de Roy van Zuydewijn

“Lodewijk heb ik leren kennen tijdens mijn oriëntatie op een nieuwe uitdaging. Hij heeft er voor gezorgd dat dit met behulp van zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen een prettig en zeer snel traject was. In deze periode heb ik hem leren kennen als een open en vriendelijk persoon. Lodewijk was niet gebonden aan een 9-5 mentaliteit en op alle momenten zeer betrokken en behulpzaam bij mijn zoektocht.
Ik wens hem heel veel succes bij zijn verdere carrière!”Irene Vermeulen – 19 Mei 2015


Hernan Mosquera Cuero reviews Milan ’t Hoen

Er bestaan geen woorden om Milan te beschrijven hoe verantwoordelijk,eerlijk,hardwerker en professional hij is, hij doet zijn werk met passie en verantwoordelijkheid,Hij begeleidt je op alles stappen van het procesus van werving.

Hernan Mosquera – 6 Mei 2015


Marijn Doorgeest reviews Jeffrey Tewelde

“In de korte tijd dat ik Jeffrey ken, heb ik hem leren kennen als een betrokken en communicatieve persoon die goed kan luisteren, maar ook doorvraagt. Hierdoor kan hij zich een goed beeld vormen wat een geschikte kandidaat is voor de job. Mijn verwachtingen van de gesprekken die volgden, klopten ook, door de juiste informatie.”

Marijn Doorgeest – 4 Mei 2015


Henk Verheijen reviews Gyuri Varga

Op een bijzondere manier kwam ik in contact met Gyuri Varga. Hij had een bedrijf waarvoor hij al drie maanden opzoek was naar een geschikte kandidaat. Aanvankelijk stond ik er sceptisch tegenover. Door het enthousiasme en de informatieve geest van Gyuri ben ik de gesprekken met dit bedrijf aangegaan. En inderdaad: zijn info over dit bedrijf was exact zoals door Gyuri omschreven. Dankzij Gyuri heb ik nu een baan waar ik mijn kennis kan delen en toepassen. Maar waar ik ook nog heel wat kennis kan vergaren.

Henk Verheijen – 30 April 2015


Mark Leeman reviews Florine Martinaud

Wat Florine tekent in haar werk is haar gedrevenheid om je echt aan een nieuwe uitdaging te willen helpen. Dit blijkt uit haar inzet en paraatheid als je vragen hebt of extra informatie wilt kun je haar altijd bereiken op ieder moment van de dag. in eerste instantie was het voor mij niet makkelijk om aan te geven wat ik zoek in de nieuwe uitdaging maar zij zorgt ervoor, door de juiste vragen te stellen en door te vragen, dit toch duidelijk te krijgen.

Mark Leeman – 21 April 2015


Luné Riezebos reviews Tessa Beijlevelt

Na zestien jaar koste een reorganisatie mij mijn baan. Tijdens mijn zoektocht ben ik in contact gekomen met Tessa. In eerste instantie twijfelde ik of een bedrijf in Rotterdam mij goed kon vertegenwoordigen in Brabant. Ik kreeg Tessa vaak aan de lijn met aantrekkelijke vacatures, waar ik vaak ook op gesprek mocht. Van alle bemiddeling die ik tijdens mijn zoektocht heb gehad vond ik die van LMH Engineering de prettigste.

Luné Riezebos – 27 Maart 2015


Jos Wouter reviews Florine Martinaud

Ik Heb Florine leren kennen als een zeer gedreven en vasthoudend persoon die zich maximaal inzet om een goed passende functie te vinden. Haar manier van doen geeft je het gevoel een teammaatje te hebben waar bij het einddoel al vast staat. Ik ben blij dat zij mij in een zeer korte tijd mij aan een nieuwe uitdagende baan heeft kunnen helpen.

Jos Wouters – 27 Maart 2015


Mart van der Valk reviews Milan ’t Hoen

Milan suggested me to my new employer, held intensive communication between both parties and can communicate very open and clear. He is enthousiastic and helpful.

Mart van der Valk – 27 Maart 2015


Hussein Shariif reviews Bodil Boers

Op woensdag 25-02-2015 heb ik contact opgenomen met Bodil Boers. De volgende dag, 26-20-2015 (donderdagochtend), heeft ze me gebeld en vroeg of ik op dezelfde dag nog op sollicitatiegesprek kon. Ik heb gelijk zonder te twijfelen geaccepteerd. Ik heb op de dezelfde dag nog een goed gesprek gehad. Op maandag 02-03-2015 heb ik het tweede gesprek gehad en kreeg gelijk een contract voorstel aangeboden. Op woensdag 04-03-2015 heb ik het contract getekend. Zo snel ging het bij mij!
Hartstikke bedankt Bodil!Hussein Shariif – 5 Maart 2015


Guus Verberne reviews Lodewijk de Roy van Zuydewijn

Op 30 januari j.l. heb ik voor de eerste keer contact gehad met Lodewijk. Nog geen 3 weken later was de deal rond en had ik een contract binnen met een functie die helemaal bij mij past. De kort maar krachtige samenwerking met Lodewijk heb ik als zeer professioneel maar bovenal prettig ervaren. Met enthousiasme en betrokkenheid heeft hij mij ondersteund tijdens het sollicitatieproces, hiervoor dank.

Guus Verberne – 26 Februari 2015


Arthur ten Cate reviews Lodewijk de Roy van Zuydewijn

Het heeft ongeveer 1,5 jaar geduurd voordat ik eindelijk aangenomen zou worden bij een leuke werkgever. De branche wist ik wel, maar reëel leek het niet echt in deze markt. Via LMH Engineering is het uiteindelijk gelukt. En hoe.
Lodewijk benaderde mij direct toen Pal-V iemand nodig had zoals ik. Eenvoudig was het niet, het gesprek had ik nog nooit zo spannend ervaren. Ik had dus ook niet verwacht dat ik nog een kans zou maken. Jammer, als je door de spanning een gesprek niet doorkomt, ze hadden mij dus ook bijna met die reden afgewezen. Lodewijk heb ik echter voorafgaand veel aan de telefoon gehad waarbij je geen spanning voelt en heeft op die manier Pal-V kunnen overtuigen dat ik wel geschikt zou zijn.
Inmiddels werk ik er een aantal weken en heb ik de baan van mijn leven!Arthur ten Cate – 23 Februari 2015


Azarkan Ahmidou reviews Danielle Hissink

Veel dank voor het helpen bij het vinden van mijn nieuwe baan!. Ik vond de samenwerking erg leuk, een prima schakel tussen het bedrijf en mij. Jouw waardevolle adviezen en begeleiding hebben mij enorm geholpen tijdens het proces. Ik raad LMH engineering, en vooral Danielle, recruitment consultant dus zeker aan!

Azarkan Ahmidou – 16 februari 2015


Tonny Klomp reviews Bodil Boers

Nou ja, deze bladzijde mag niet leeg zijn, ik heb door de voortvarendheid van dit bureau nu de beste baan van mijn carrière en ik ben al 56. Het bijzondere van LMH is dat de wervende teksten op deze site ‘echt waar’ zijn. Eerst, je weet wel, heb ik mijn CV en briefje naar ze toe gestuurd. Toen kwam ik ‘in hun molen’ en die draaide mij door 3 gesprekken, in een maand tijd. Resultaat: een vaste aanstelling op niveau, passend bij mij en de industrie. Ik ben blij met deze sensibele aanpak, Bodil bedankt! Groet van Tonny

Met vriendelijke groet van Tonny Klomp

Tonny Klomp, 3 februari 2015


Martijn Zandstra reviews Martijn Kievit

Martijn Kievit heb ik leren kennen via LMH engineering waarbij ik stond ingeschreven als werkzoekende. Martijn is in staat om in korte tijd een goede analyse te maken van een kandidaat, persoonlijkheid, kennis en kunde. Hij heeft mij in zeer korte tijd in contact gebracht met 2 bedrijven die precies aan mijn wensen voldeden, zijn inschatting was juist want beide bedrijven gaven aan mij na al het eerste gesprek in dienst te willen nemen.

Zijn manier van communiceren is helder, duidelijk en eerlijk. Ook komt hij altijd zijn afspraken na en is zeer vlot met feedback. Mijn ervaring is dat het erg prettig is om met hem samen te werken en mijn nieuwe werkgever bevestigd dit eveneens!

Martijn Zandstra – 19 januari 2015
Bron: LinkedIn


Joanna Jakma reviews Ron van der Zanden

Ron kan ik niet genoeg bedanken voor zijn hulp. Hij is super professioneel en toch vriendelijk maar heeft ook doorzet vermogen en heeft heel snel gereageerd op mijn sollicitatie en dat heel gauw in een interview voor mij omgezet. Het grappige ervan is dat ik nu daarom alles echt razend snel in orde moet brengen om vanuit Ierland naar Nederland te verhuizen, maar dat is alleen een compliment voor hoe efficient hij aan de slag gaat. Hij heeft ontzettend veel moeite voor gedaan om ervoor te zorgen dat hij alle benodigde informatie had van mij, om het bedrijf zo goed mogelijk te informeren en heeft mij op alle punten van het proces geadviseerd en mijn feedback ook gezocht. Het was erg duidelijk hoe hard hij ervoor werkte en dat heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat ik na 7.5 jaar moeite (2 HBOs en 2 banen bij Medische bedrijven in een andere vak) eindelijk het baan heb wat ik allang zo graag wou hebben. Ik vond hem erg aardig, geduldig en behulpzaam om mee te werken en ik zou zeggen dat als iemand tips nodig heeft van hoe men het best als recruitment consultant kan werken dat ze het best aan Ron zouden kunnen vragen. VAN HARTE BEDANKT RON!!!! U heeft deze dame in ieder geval super blij gemaakt!

MVG

Joanna Jakma – 16 januari 2015


René Guerra reviews Bodil Boers

Ondanks dat het niks is geworden (door hernieuwde aanbieding van huidige werkgever)wil ik jullie bedanken voor jullie inzet. Jullie hebben je echt ingezet om een passende functie te vinden ondanks dat dit geen gemakkelijke opgave was. Ga vooral zo door dan houden jullie tevreden klanten en kandidaten.

Met vriendelijke groet,

René Guerra, 12-01-2015


Sami Yimam reviews Bodil Boers

Ik kwam in contact met LMH Engineering omdat ik op een vacature voor commisionning engineer gereageerd had. Bodil nam heel kort daarna contact met mij om mijn wensen te bespreken. Bodil heeft in dat gesprek haar best gedaan om precies te weten wat ik wil en kan. Kort daarna kwam zij met twee voorstellen. Beide vacatures waarmee ze kwam waren heel interessant. Ze sloten aan bij wat ik wil en wat ik kan. Hoewel ik afhankelijk op een vacature van comissioning engineer had gesolliciteerd, is het Bodil gelukt om een vacature te vinden die bij mijn ervaring van software engineer past.

Ze kwam over als enthousiast en betrokken. Ze kan heel goed advies geven, is communicatief en overtuigend. Ik heb onze samenwerking positief ervaren en ik wil haar hiervoor heel veel bedanken.

Met vriendelijke groet,

Sami Yimam, 7 januari 2015


Paul Migchelbrink reviews Bodil Boers

Ik heb de samenwerking met Bodil Boers als zeer positief ervaren.
Ze onderscheidt zichzelf van de rest door zich te verdiepen in de wensen van haar cliënten en deze ook echt mee te nemen bij de zoektocht na een passende functie. Dit vergroot de kans op een passende match waarbij zowel de werknemer als werkgever gebaat zijn, Ook voor de langere termijn.Paul Migchelbrink, 5 januari 2015


J. Schuijlenburg reviews Gyuri Varga

Gyuri weet snel een vacature te vinden die aansluit op je profiel. Als hij bedrijven noemt dan weet hij dat er een zeer goede kans is dat je uitgenodigd wordt op gesprek. Hij brengt je goed op de hoogte van de wensen van het bedrijf en met wie je het gesprek zal voeren. Hij is betrokken bij de gehele procedure en zal er alles aan doen om die naar jouw wens te laten verlopen.

J. Schuijlenburg, 5 januari 2015


Robert-Jan Groen reviews Britt van der Deen,

“Britt heeft mij tijdens mijn zoektocht zeer goed geholpen. Via de eerste telefonische gesprekken kon ze via gerichte vragen een goed beeld vormen van de functie die ik zocht.
Dit resulteerde in een goede match tussen mijn wensen en de funties die ze voordroeg.
Ook weet ze goed in te springen op omstandigheden. Als je bijvoorbeeld een snel antwoord wilt van een werkgever na een sollicitatie gesprek, zal ze er ook aan deze kant druk op zetten.
Dit alles droeg bij tot een zeer prettige samenwerking.”Robert-Jan Groen december 17, 2014


Ruud Lugtigheid reviews Danielle Hissink

Toen ik besloot mij te oriënteren op een mogelijke nieuwe baan, stuurde ik zondags mijn CV in op een vacature bij LMH engineering. Maandagmorgen vroeg belde Danielle mij en hadden we een uitvoerig gesprek over mijn reden om op zoek te gaan en mijn wensen mogelijk heden. Heel snel daarna legde zij mij een hele uitdagende vacature bij Paragon Offshore voor. Na een gesprek bij Paragon en een aantal goede tips van Danielle waren we het al gauw eens. De contractonderhandelingen en het opstellen duurde wat langer, doordat deze over meerdere landen en tijdzones liep. Hierbij hield zij mij uitstekend op de hoogte en ook mijn wensen zijn netjes doorgegeven. Buiten de bemiddeling toonde zij zich ook een hele goede coach.

Ruud Lugtigheid december 16, 2014


Ron Aaldering reviews Florine Martinaud

“Florine is een gedreven en opgewekte dame welke houd van snel schakelen en haar niet schroomt om, zonder opdringerig te worden, net die paar extra vragen te stellen om de juiste match te kunnen vinden. Zij weet goed op een professionele manier, maar toch heel persoonlijk de eindjes aan elkaar te knopen. In de tijd dat zij mij heeft geholpen wist ze snel en effectief passende bedrijven voor mij te selecteren en heeft uiteindelijk de juiste functie in het juiste bedrijf weten te vinden. Het feit dat zij te allen tijde bereikbaar was voor vragen (ook in de avonduren) siert haar enorm. Ik ben haar ook zeer dankbaar voor haar inzet.
Ook haar collegas bij LMH, waar ik enkele keren contact mee heb gehad, waren bijzonder behulpzaam en wisten altijd geinteresseerd te reageren.”Ron Aaldering, 12 december 2014


L. Kolbrink reviews Florine Martinaud

“LMH Engineering heeft een uitstekende kandidaat voor onsgevonden. De communicatie verliep soepel en snel door de korte lijnen. Allespecificaties omtrent de zoekopdracht worden uitgebreid doorgenomen watuiteindelijk heeft geresulteerd in een goede match! LMH engineering komt overals een ambitieus, jong bedrijf die met je meedenkt. “

L. Kolbrink – 9 december 2014


Zikret Hadzic reviews Rogier Schatens

Rogier is een ware recruitment professional die gekenmerkt wordt door duidelijke en open communicatie, nakomen van afspraken en integriteit. Bovendien is hij in staat een sluitende match te maken tussen de vaardigheden en ambities van een kandidaat en de aangeboden vacatures. Rogier begrijpt de business en wat er gevraagd wordt in een job.

Zikret Hadzic – 13 april 2014
Maintenance Contract Engineer at BP


F.Bruno reviews Rogier Schatens

Ondergetekende heeft de samenwerking met de heer Rogier Schatens van LMH Engineering als zeer positief ervaren. In een zeer korte tijd heeft hij voor mij geschikte bedrijven gevonden en mij ook daar geïntroduceerd. Tijdens onze gesprekken heeft hij mijn optimisme verder aangevuld. Zijn tips waren een extra aanvulling en ondersteuning in het voortraject naar de sollicitatie-gesprekken. Dat ik nu aangenomen ben bij een bedrijf, daar heeft hij zeker aan meedragen.

Ik ben zeer dankbaar voor zijn inzet en beveel hem van harte aan.

F.Bruno – 12 november 2014


Hafid el Bouzidi reviews Lodewijk de Roy van Zuydewijn

Mijn complimenten aan het hele team van LMH Engineering. Toen bleek dat ik bij mijn baan geen toekomst meer zag ben ik in mijn zoektocht ondersteund door de dames en heren van LMH engineering. Ze hadden het volle begrip voor mijn situatie en hebben flexibel gehandeld in elke stap om het mij zo makkelijk mogelijk te maken. Intern ben ik veel doorgespeeld tussen de collega’s uit verschillende sectoren en streken om mijn slagingskansen zo groot mogelijk te maken. Uiteindelijk het meeste contact gehad met Lodewijk, die enorm veel inzet heeft getoond om mij aan de perfecte baan te helpen. De communicatie verliep soepel, strak en direct. Daarnaast was de vriendelijkheid van Lodewijk eersteklas te noemen en heeft hij enorm zijn best gedaan om mij ook bij verschillende partijen voor te stellen, ondanks dat er geen 1-op-1 link was. Nogmaals complimenten aan het hele team!

Hafid el Bouzidi – 27 oktober 2014


Amanda van Zadel Reviews Lodewijk de Roy van Zuydewijn

Mijn eerste ervaring met LMH Engineering is erg goed bevallen. Zonder echt persoonlijk contact, had Lodewijk aan een functieomschrijving meer dan genoeg om mij een kandidaat aan te bevelen waar ik meteen van onder de indruk was. Er werd snel gereageerd en correct gehandeld. Er volgde een ontmoeting met Lodewijk en Dineke die vol enthousiasme de werkwijze van LMH Engineering met mij hebben gedeeld. Alles was snel geregeld. LMH Engineering is in mijn ogen jong en vlot bureau met veel professionaliteit.

Amanda van Zadel – 27 oktober 2014
Executive Secretary / HRM
Carlsen Offshore Systems BV


Adam Thrasyvoulos reviews Ron van der Zanden

“I would like to thank LMH Engineering for your services and all the time and effort that you gave on assisting me to find a job, on my field of studies and interests. My conclusion is that your recruitment office has excellent professionalism, up to date databanks of job vacancies and candidate CVs and responsible empoyees. Three factors that are making the difference. Apparently, through my one-month job search in the Netherlands and the knowledge that this quest gave me, LMH Engineering is my only suggestion to any engineer that is looking for a job.

Finally I would like to mention that it has been a pleasure to have Ron van der Zanden as my agent, whose assistance and behavior had been excellent and his contribution was ,of course, essential.”

Adam Thrasyvoulos – 23-10-2014


Maurice Janssen reviews Bodil Boers

In een zoektocht naar een nieuwe uitdaging, viel mijn oog op een interessante vacature bij LMH Engineering. Na reactie was er meteen “Actie”. Super! Straight-to-the-Point, alles vlot geregeld, zakelijk en toch persoonlijk. Bedankt!

Maurice Janssen – 6 oktober 2014


Robert Krapels reviews Dineke van den Braak

De samenwerking met Dineke / LMH was professioneel, goed en erg gezellig. Na een uitgebreide telefonische opname wat al mijn wensen / eisen waren heeft ze binnen zeer korte tijd verschillende interessante functies en gesprekken geregeld.
Het resultaat van haar inzet is dat ik binnen een maand een nieuwe baan heb in de gevraagde sector, op het gevraagde niveau met goede voorruitzichten voor een bedrijf met een leuke sfeer. Ik ben haar daarvoor ook erg dankbaar.Robert Krapels – 30 juni 2014


Ronald Sparreboom reviews Dineke van den Braak

Ik ben in contact gekomen met LMH via een advertentie op monsterboard. In eerste instantie vond ik het vervelend dat er weer een recruiter achter de advertentie zat, maar na het kennismakingsgesprek volgde een wat uit gebreider gesprek waarin al gelijk een andere leuke lead tevoorschijn kwam. En een dag later nog een.

Bij beide bedrijven op gesprek geweest, en via terug koppeling met LMH engineering een hele mooie deal weten te maken, zowel voor het bedrijf als voor mij. Met name tijdens de onderhandelingen is het fijn als er een derde partij vrij kan informeren naar mogelijkheden, en grenzen. Zodat het gesprek wat je zelf voert in goede sfeer kan verlopen en ik niet kon overvragen, de grenzen waren immers bekend. Ik ben inmiddels al weer 2 weken aan het werk bij mijn nieuwe werkgever en heb het prima naar mijn zin. Ik wil LMH dan ook bedanken voor de prettige samenwerking en goede begeleiding.

Ronald Sparreboom – 12 mei 2014


Tariq Dawoud reviews Ditha Dreissen

Na een dynamisch en leuk jaar bij een ingenieursbureau hield het werk hier helaas op. Ik merkte dat het door de economische crisis toch lastiger is om werk te vinden binnen mijn vakgebied. Door LMH ben ik benaderd via LinkedIn omdat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik ben het gewend dat W&S bureaus direct een afspraak inplannen bij hen op kantoor. Hier had ik niet meteen trek in na een aantal gesprekken die ik in korte tijd reeds heb gehad. LMH is een jong en gedreven Werving & Selectie bureau dat alles professioneel aanpakt en vastlegt aan de hand van telefonisch contact. LMH gaat proactief aan de slag. Mijn ervaring met andere W&S bureaus is dat zij wellicht twee weken proactief bezig zijn voor je, echter beland hierna een cv op de stapel leggen en hoor je niets meer. Ditha hield vanaf dag één nauw contact met mij en stelde mij dagelijks/wekelijks voor aan nieuwe bedrijven. Na een kleine drie weken kwam ik via Ditha op eerste gesprek bij een mooie partij in de Heavy Lifting. Ik was aangenaam verrast over de gemaakte match. Dit is precies de baan waar ik naar op zoek was. Na twee goede gesprekken met het betreffende bedrijf heb ik een aanbieding/contract aangeboden gekregen.

Al met al heb ik maar één maand zonder baan gezeten. Mijn ervaring/contact met LMH en Ditha was zeer aangenaam, professioneel en open. Zonder moeilijke politiek correcte spelletjes. “Straight to the point” en nuttig.

Dank u wel voor alle inzet!

Specials thanks to Ditha and Dineke

Tariq Dawoud – 2 mei 2014


Mark Morsch reviews Robert-Jan Buitenkamp

Robert-Jan Buitenkamp heeft mij effectief en doelgericht ondersteund met het zoeken en vervullen van een nieuwe uitdagende job. Hij heeft mij coachend ondersteund en gerichte aanwijzingen gegeven met ruimte voor sparring om mijn gesprek goed voor te kunnen bereiden. Tevens kijkt Robert-Jan verder en leest hij een CV echt! Hij bekijkt deze niet enkel scannend, zoals veel recruiters doen, maar wil weten wat voor persoon hierachter zit en welke kwaliteiten hij/zij bezit. Robert bedankt voor de begeleiding naar mijn nieuwe uitdagende job en ik heb fijn samengewerkt met LMH engineering.

Mark Morsch25 april 2014


Mario Laciofano reviews Dineke van den Braak

“I would like to take the chance to thank you for your help and support in my job search. I admire your proactivity, efficiency and positiveness together with your professionalism. You always reply to my emails on the same day, are available when I call you, and when I ask you information which you do not have at that moment, you come back to me with the answers. It is a pleasure having a recruiter like you”.

Mario Laciofano – 3 april 2014


Review Dineke van den Braak

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdagende functie heeft Dineke bewezen een professionele en daadkrachtige consultant te zijn. Haar enthousiasme en directheid leverde binnen enkele dagen resultaat op. De open en eerlijke manier van communiceren maakt Dineke een prettig persoon om mee samen te werken. Ik kan iedere engineer aanraden om met Dineke in zee te gaan. Ze verdient het vertrouwen!”

Kandidaat  – 10 maart 2014


Khurram Zaka Bukhari reviews Dineke van den Braak

“In my opinion, You have pretty fluent and articulate in communication to understand a candidate CV and the job requirement furnished by the customers. I’ve found you a good listener and a warm person who is doing her job pretty well. I’ve no doubt in my mind more experience and time would enhance your HR skills at all levels of communication and personal development.”

Khurram Zaka Bukhari – 19 december 2013


Jaap Priester reviews Robert-Jan Buitenkamp

“Ik ken Robert van mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever. Doel van mijn zoektocht is een stap vooruit maken in mijn carrière. Op de site van LMH heb ik gereageerd op een mooie functie. Vervolgens heeft Robert contact met mij opgenomen om mijn wensen ten aanzien van een nieuwe functie en werkgever te bespreken. Hij vraag daarbij goed door naar mijn achtergrond en naar mijn motivatie voor een nieuwe functie. Hij weet in korte tijd mij op gesprek te krijgen bij een gerenommeerd ingenieursbureau voor een passend functie. Gedurende het proces zit hij er bovenop, is proactief naar alle partijen en weet de snelheid erin te houden.
Robert heeft een prettige manier van communiceren en zorgt ervoor dat je met een gezonde dosis zelfvertrouwen op gesprek gaat bij je mogelijk toekomstige werkgever.”

Jaap Priester – 27 december 2013


Gertjan Boonaerts reviews Tommi Cuturic

“Bedankt voor de snelle reactie op een mogelijke vacature voor mij.
Ik waardeer persoonlijke en professionele benadering van jou.”

Gertjan Boonaerts – 9 januari 2014


Mohamed Ezzeldin Mahdy reviews Robert-Jan Buitenkamp

“I am grateful to Robert-Jan Buitenkamp of LMH Engineering for helping me to find my next challenging job at Airborne.
After our first interesting phone discussion, Robert has started proactively looking for jobs that match my profile. In a couple of days, he managed to introduce me to 4 interesting companies. I really appreciate his assist in planning the interviews within a short notice, helping me to prepare for the interview, and giving me a quick feedback after the interview. He plays an important role in finalizing my contract with Airborne. Without your help I wouldn’t be able to find a job in such a short time.
I would highly recommend LMH Engineering for other job hunters.”Mohamed Ezzeldin Mahdy – 3 februari 2014